Derfor aksjesparekonto!

Aksjesparekonto er vår anbefaling når du skal spare langsiktig i aksjefond. I tillegg til å være effektiv med tanke på skatt, gir Delphis aksjesparekonto deg tilgang til et bredt fondsutvalg.

Den største fordelen med en aksjesparekonto, er at du kan bytte mellom ulike aksjefond uten å realisere skatt. Når du tar penger ut av ordningen, tar du først ut pengene du har skutt inn skattefritt.

Har du for eksempel 200.000 kroner i aksjefond og halvparten er gevinst, kan du ta ut 100.000 kroner uten å bli belastet skatt påfølgende ligningsår.

Start aksjesparekonto hos Delphi

I Delphis aksjesparekonto finner du alle Delphi-fondene, i tillegg til en rekke fond fra andre fondsleverandører, rundt 130 fond totalt. Det er ingen bindingstid eller ekstra kostnader knyttet til kontoen. For å få best mulig kontroll på sparingen, kan du også velge å flytte aksjefond du har i andre aksjesparkontoer til Delphi Fondene.

Ta kontakt med vårt kundesenter ved ønske om flytting av fond til vår aksjesparekonto (lenke nederst på siden).

Delphis aksjesparekonto:

  • Enkel og moderne spareportal
  • God rapportering og oversikt 
  • Du kan opprette flere ASK-kontoer til ulike sparemål
  • Effektiv håndtering av skatt ved arv og gaver
  • Du kan ha flere fond per spareavtale, og kun én avtalegiro per aksjesparekonto

Her finner du spørsmål og svar for Delphis aksjesparekonto.

Her finner du avtalevilkår og fondsoversikt for Delphis aksjesparekonto.

Allerede kunde? Logg inn her

Ta kontakt

Har du spørsmål angående aksjesparekonto eller sparing i Delphis fond? Vennligst ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter.