Flyttefristene nærmer seg!

2018 er et overgangsår hvor du kan flytte dine aksjefond over til vår nye og skatteeffektiv aksjesparekonto. Fristene for å melde flytting nærmer seg nå med stormskritt.

Torsdag 27. desember er siste frist for å melde flytting dersom du allerede har aksjefond hos Delphi Fondene. Hvis du ønsker å flytte aksjefond fra andre forvaltere til Delphis aksjesparekonto, da er siste frist fredag 30.november.

Den største fordelen med en aksjesparekonto er at du kan bytte mellom ulike aksjefond uten å realisere skatt. Når du tar penger ut av ordningen, tar du først ut pengene du har skutt inn skattefritt, sier Eirik Krogstad, produktsjef i Delphi Fondene. Har du for eksempel 200.000 kroner i aksjefond og halvparten er gevinst, kan du ta ut 100.000 kroner uten å bli belastet skatt påfølgende ligningsår.

eirik_presse_200px
Eirik Krogstad

Tidsbegrenset flytteordning

I statsbudsjettet for 2018 ble det bestemt at den attraktive overgangsordningen for flytting av aksjefond inn i aksjesparekontoen forlenges ut 2018.

– Flytteordningen er ekstra gunstig for deg som allerede sparer i aksjefond og som har opparbeidet en solid gevinst. Gjennom hele 2018 kan du nemlig flytte dine aksjefondsandeler inn på en aksjesparekonto uten at det utløser skatt. Flyttefristen går ut ved nyttår, men det er ingen grunn til å vente, sier Krogstad.

Flytt Delphi-fond du eier til aksjesparekonto


Start aksjesparekonto hos Delphi

Fond fra andre forvaltere

Gjennom Delphis aksjesparekonto får du også tilgang til fond fra andre fondsleverandører, rundt 130 ulike fond. I tillegg til å kunne kjøpe fond fra andre forvaltere, kan du også samle fond du har fra før i vår aksjesparekonto. Slik får du bedre kontroll på verdiene. Når fondene er vel på plass i Delphis aksjesparekonto, velger du selv om du vil fortsette sparingen eller flytte hele eller deler av sparingen over i Delphi-fond.

Flytt aksjefond fra andre forvaltere

Flytt aksjesparekonto fra andre forvaltere

Her finner du spørsmål og svar for Delphis aksjesparekonto.

Her finner du avtalevilkår og fondsoversikt for Delphis aksjesparekonto.

Logg inn for å følge dine fond og gjøre endringer

Ta kontakt

Har du spørsmål angående investeringer i Delphis fond? Vennligst ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter.