Selskapshistorie

Delphis selskapshistorie starter tilbake på midten av 80-tallet, den gang som et selskap som drev med analyse, databehandling og informasjon om børsselskaper.

Fra salg av børsdata og rådgivning på enkeltaksjer, foretok selskapet etter hvert en vridning mot forvaltning av aksjer og fond. Delphi Fondsforvaltning ble etablert i 1995 gjennom overtakelsen av fondene Trend International og Trend Norge – i dag Delphi Nordic og Delphi Norge.


Flere fond har kommet til siden den gang: Delphi Kombinasjon i 1997, Delphi Europe i 1999 og Delphi Global i 2006.


I 2000 ble Delphi Fondsforvaltning overtatt av Storebrand. Formelt sett er dermed Delphi en del av Storebrand-konsernet, med fordeler som en langsiktig og sterk eier i ryggen, samt tilgang til effektive oppgjørs- og administrasjonssystemer.

Vårt forvaltningsmiljø er preget av stabilitet og kontinuitet – flere av forvalterne som var med i etableringen av fondene er fortsatt ansvarlig for forvaltningen av flere av våre fond. Våre fond og forvaltere har også ved en rekke anledninger blitt kåret til best i "klassen".

Delphis måte å forvalte på har vært uendret siden oppstarten. Å skape langsiktig meravkastning på vegne av andelseierne vil alltid være vårt fremste mål.

Har du spørsmål angående investeringer i Delphis fond? Vennligst ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter.