Kjøp fond

Hos Delphi Fondene kan du enten kjøpe fond via vår aksjesparekonto eller direkte gjennom en investorkonto. For de aller fleste er aksjesparekonto å foretrekke. Du også kjøpe alle Delphis fond der du til vanlig kjøper fond.

Aksjesparekonto

Men en aksjesparekonto får du fleksibel og skatteeffektiv sparing i aksjefond. Innenfor kontoen kan du bytte aksjefond kostnadsfritt uten å utløse skatt. Skatt betaler du først når du tar gevinst ut fra selve aksjesparekontoen. 

Kjøp fond med Delphis aksjesparekonto

I Delphis aksjesparekonto finner du alle Delphi-fondene, i tillegg til en rekke fond fra andre fondsleverandører, rundt 130 fond totalt. Det er ingen bindingstid eller ekstra kostnader knyttet til kontoen.

Her finner du avtalevilkår, fondsoversikt og mer informasjon om Delphis aksjesparekonto.

Investorkonto

Dette er den "gamle" måten å spare i fond på, men fortsatt veien å gå hvis du ønsker å spare i Delphi Kombinasjon (både aksjer og renter). Det er ingen bindingstid på sparingen, og du skatter av avkastningen når du selger fondene. 

Kjøp Delphi-fond med investorkonto

Plasseringer direkte i fond via en investorkonto er også veien å gå hvis du investerer via et investeringsselskap/aksjeselskap.

Ta kontakt

Har du spørsmål angående sparing i Delphis fond? Vennligst ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter eller klikke på knappen under for å bli kontaktet av en kunderådgiver.