Adil Shah til Delphi

Adil Shah er ansatt som forvalter i Delphis forvalterteam. Shah har de siste seks årene jobbet som forvalter i Eika Kapitalforvalting.

Delphi Fondene styrker sitt forvaltingsteam og ansetter Adil Shah med oppstart 1.november hvor han sammen med Andreas Berdal Lorentzen skal håndtere forvaltningen av Delphi Nordic.

Adil Shah 2021_3x4_200
Ny forvalter: Adil Shah

– Med Adil Shah forsterker vi forvalterteamet ytterligere innenfor nordiske aksjer.  Sammen med Andreas Berdal Lorentzen og Halvor Strand Nygård, som har ansvaret for Delphi Norge, har vi et solid team for forvaltningen av nordiske produkter. Samtidig er samspill på tvers av alle Delphi-produktene viktig, og vi er overbevist om at Adil passer utmerket inn i hele Delphi-teamet, sier Bård Bringedal, investeringsdirektør i Storebrand Asset Management

Shah kommer fra Eika Kapitalforvalting hvor han har vært porteføljeforvalter både for Eikas nordiske og globale fond. Han har også erfaring som analytiker fra Sissener Kapitalforvalting og DNB Kapitalforvalting. Adil har en bachelor i finans fra handelshøyskolen BI, og en master i Investment Management fra CASS Business School fra City Universityi London.

– Jeg ser frem til å arbeide tett sammen med Andreas, og resten av Delphi-teamet. Jeg har stor tro på Delphi-filosofien, og gleder meg til å bidra med min kompetanse for å skape god avkastning for Delphis kunder, sier Shah.

Delphi-metoden førende

Med nærheten til de nordiske selskapene har Delphis forvaltere ekstra gode forutsetninger for å bli kjent med selskapene, deres ledelse og forretningsmodeller. Økt forvalterkapasitet er viktig i så måte. Samtidig forblir Delphi-metoden førende for aksjeplukkingen, noe som betyr at både trendanalysen og den fundamentale analysen må sjekkes av med positivt fortegn før en investering.

Har du spørsmål knyttet til Delphis ulike fond? Vennligst ta kontakt med vårt kundesenter.