Summer internship 2022

Vi søker nå etter én til to summer interns som har fullført tredje eller fjerde studieår innen sommer 2022.

Delphi Fondene er en av Norges ledende aktive forvaltere av aksjefond, med en samlet forvaltningskapital på rundt 10 milliarder NOK, fordelt på fem aksjefond og et kombinasjonsfond. En summer intern hos Delphi Fondene får innsikt i Delphi-metoden, som ligger til grunn for forvaltningene av de ulike fondene. Kandidaten vil også få erfaring med analysearbeid innen aksjeforvaltning.


Arbeidsoppgaver:

  • Screening av aksjemarkedet
  • Analyse av sektorer og enkeltselskaper
  • Prosjektarbeid
  • Kartlegging av megatrender


Vi ser etter studenter med sterke resultater fra relevant utdanningsinstitusjon og med sterk interesse for aksjemarkedet. Du må være utpreget analytisk, ha solid tallforståelse og meget gode IT-kunnskaper. Sterk fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, er også en forutsetning.

Delphi Fondene kan tilby et hyggelig og målrettet miljø som setter faglig integritet kombinert med stå på-vilje høyt. Delphi Fondene er en del av Storebrand Asset Management AS.

Har du spørsmål knyttet til stillingen? Vennligst ta kontakt med Bård Bringedal, investeringsdirektør Storebrand Asset Management AS, telefon 416 17 600

Søknadsfrist: Omgående

Mer om stillingen her